szalony jack pirat Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Proszę zwrócić uwagę na fakt, że w związku z zastopsowaniem tego samego GB co w emkach, 90% zagadnień upgradu jest przenośnych. Quote Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 H&K G3 -------------------------------------------------------- Opis ogólny Baza: Tokyo Marui G3 Modyfikacje Chwyt przedni: Classic Army RIS Front set for G3 Body: Classic Army Metal Body for G3 Chwyt: Gumowa nakładka Sniper Grip Używany akumulator Liczba ogniw / napięcie: 10.8V / 9 ogniw Pojemność: 4200mAh Oznaczenie producenta: Intellect IB4200 NiMh Osiągi Prędkość wylotowa (na 0.20g): 570fps Szybkostrzelność (k/s): n/a Gearbox (Upgrade) Napęd Sprężyna: Prometheus M170 Szkielet: Systema 7mm Zębatki: Systema Super Torque Up Helical Silnik: Systema Super Torque Up Zespół cylindra Tłok: - Zespół cylindra: Systema Bore Up for G3 Prowadnica: Systema, łożyskowana Inne Popychacz: Guarder Okablowanie: Systema Zespół lufy Lufa wew.: KM Head 470mm 6.04mm Gumka HU: Systema silikonowa. czarna Akcesoria Optyka: Tasco 56mm Tłumik: Classic Army 35x180mm Dwójnóg: Classic Army Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 (edited) witam , sam mam g3 z niewielkim tuningiem (coś koło 400fps) ale coś mnie kusi żeby wepchnąć do środka tuning do tych powiedzmy teoretycznie 500-520fps i moje pytanie jak sie ma sprawa z kompletnymi GB systemy http://asgshop.pl/produkt.php?id=1087 lub http://asgshop.pl/produkt.php?id=1707 czy batka 9.6V 3300mAh na ogniwach G&P to pociągnie? jako że snajperem nigdy nie byłem to jakie kulki byscie proponowali? jaki zasięg można na tym uzyskać ? czy sie wogóle opłaca brać systeme czy może poskładać cały GB z konkretnych części innych firm? z góry dzięki za odp Edited January 21, 2008 by sjzmisiek Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) Z tym silnikiem Magnum, zmienioną sprężyną na M150 i tłokiem na DF z tytanowymi zębami, jest to bardzo dobry zestaw... :) Bateria powinna pociągnąć bez problemu taki zestaw. Edited January 22, 2008 by pidżefjat Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts