pysiak Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 (edited) witam mam problem pech chciał pokusiło mnie żeby wypróbowac kulki z farba ktore dostałem gratis do m4 rozebrałem ją wyczyściłem wyjąłem kulki z lufy ale teraz mam problem zeby złożyc bron a mianowicie nie wiem jak podłaczyc przycisk semi/full do gb aby zamontowac do gb spust i aby podlaczyc do gb przycisk pod spustem tzw. blokade oto fotki tych 4 czesci dopasowac nie moge Edited September 15, 2007 by pysiak Quote Link to post Share on other sites
pysiak Posted September 16, 2007 Author Report Share Posted September 16, 2007 najważniejsze zeby to białe :kółko" połączy tą spręzyną do gb tylko jak ;/ Quote Link to post Share on other sites
masiu9 Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Dawno rozbierałem tanie aegi, ale spróbuję Ci pomóc. ten metalowy "drucik" włóż w dziurę widoczną na trzecim zdjęciu, wsuń na niego spust. Przy naduszeniu na niego powinien popychać to okrągłe na czym jest założona sprężynka w szkielecie GB(po popchnięciu tego elementu powinien następować strzał).możliwe że do spustu będzie potrzebna jeszcze sprężynka widoczna na zdjęciu :) ta czarna plastikowa "płytka" jeśli dobrze pamiętam odpowiada za ogień ciągły i pojedyńczy (odpowiednik płytki selektora), i powinien być włożony na body od wewnętrznej strony, tak by przy poruszaniu selektorem przesuwał się. miałem do czynienia tylko z tanimi MP5 i G36C, więc nie mam pojęcia jak jest u Ciebie rozwiązana blokada spustu, więc w tej kwestii niestety nie pomogę. Mam nadzieję że moje rady choć trochę zbliżą Ciebie do prawidłowego złożenia repliki, i nie jestem pewien czy wszystko dobrze pamiętam. Pozdrowienia Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Witam,to jest proste jak "budowa cepa" ustawiasz przełącznik trybu ognia na SAFE płytkę czarną zakładasz na to białe kółko ona będzie pasować tylko tak jak powinna być założona wiec po próbuj, potem nakładasz na to gb powinien sam wskoczyć na miejsce,zabezpieczasz go tymi pinami metalowymi o ile je masz, sprężynkę od spustu zakładasz tak żeby haczykiem zachodziła ba język spustowy al końcem prostym na body po twojej prawej jak patrzysz z góry dokładniej tak, żeby było czuć że spust odbija ,u mnie w M4 język spustowy mocuje się metalowym pinem nie wiem jak u ciebie potem składasz resztę i powinno działać, Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts