gazbomber Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Mam taka mala sprawe jak rozlozyc moja emke. Dokladnie chodzi mi o body 8) Quote Link to post Share on other sites
melon Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Jeśli to jest wersja z metalowym body to tak jak CA, czyli odkręcasz tylny pin i ciągniesz górne body w jedną stronę, dolne w drugą. Prawdopodobnie trzeba w międzyczasie odciągnąć "strzykawkę" przeładowywania. Jeśli górne body całkiem nie zejdzie, to pewnie przeszkadzają kable - trzeba odczepić wtyk i wyciągnąć kable z górnego body wraz z dolnym. Przynajmniej tak to wygląda w CA :P A to chyba jest kopia. Quote Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Czyli zdaniem melona, to na pewno tak jak CA bo jest metalowe, ale do końca pewien nie jest ;) Quote Link to post Share on other sites
HAosX Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Tak samo jak w CA Quote Link to post Share on other sites
sweety_killer Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 (edited) body ca otwiera się poprzez wyjęcie przedniego pina i wysunięcie do przodu.....a w sposób który został opisany dwa posty wyżej otwiera się body które ma tzw. uszka czyli np. TM,SRC A to czy body jest metalowe czy plastikowe to nie ma znaczenia ,bo np. body guardera które jest metalowe ma uszka i otwiera się podobnie jak tm czy src...Radzę najpierw zweryfikować swoją wiedze za nim wprowadzisz kogoś w błąd Edited September 27, 2007 by sweety_killer Quote Link to post Share on other sites
melon Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Ja pisałem właśnie jak się otwiera metalowe body...tylko właśnie zauważyłem i się machnąłem, zamiast napisać że odkręca się przedni pin to napisałem że tylni. Quote Link to post Share on other sites
krogul Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 A ja mam pytanie, czy komuś też lufa w module CASV lata jak pojeb...? Może mi tam brakuje jakiejś części, która powina ją stabilizować? Quote Link to post Share on other sites
R3con Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 mi siedzi sztywno, brakuje Ci czegos lub masz jakies luzy Quote Link to post Share on other sites
Kiekos Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 (edited) Niczego nie brakuje... Wystarczy jak w każdej Mce zdjąć okładziny i dokręcić na pałę oringa. Edited October 26, 2010 by sqo Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts