Liberator Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Witam czy wie ktoś o co chodzi ... Kupiłem lufę precyzyjną do Sauera S92 (mp001) zamontowałem i strzelam zasięg jest ogromny większy niż wcześniej lecz mam starą gumkę HOP i ona bardzo ale to bardzo mocno pracuje ...przy wyłączonym strasznie podkręca w górę a przy maksimum to na kulkach 0,28 jest kosmos po 50m... zastanawiam sie czy zakup nowej Gumki Hop da coś i jak da to jaka to ma być bo na taiwangun jest gumka Gurdera za 35 zł to ta będzie dobra???? Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 1. Gumki hop-up do AEG'ów nie wchodzą bez przeróbek do komory. W sklepie którego nikt Ci nie poleci "Machinegun.pl" jest gumka do VSR. 2. Sprawdź czy na cięższych i innych kulkach jest tak samo. 3. możliwe że lufa jest źle zamontowana. Rozkręć wszystko i złóż powoli jeszcze raz. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Liberator Posted September 19, 2007 Author Report Share Posted September 19, 2007 Na kulkach 0,3g kulki spadają po 30m ale lecą prosto ...... Quote Link to post Share on other sites
Ariel_ Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Coś kręcisz kolego. Na 0,28 lecą w kosmos po 50m a 0,3 spadają po 30m ? Jakoś w to nie mogę uwierzyć. Co do problemu, może źle gumkę założyłeś albo co ? Bo ja takie problemu u siebie miałem jak kombinowałem z dystanserem... Quote Link to post Share on other sites
militarius5 Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 może hopupa odwrotnie założyłes? :) Quote Link to post Share on other sites
Liberator Posted September 27, 2007 Author Report Share Posted September 27, 2007 No i problem rozwinięty wystarczyło wstawić na prece ta plastikowa przejściówkę , która była razem ze standardowa lufą .... Hopa nie mogłem mieć bezpośrednio na lufie precyzyjnej .....musi być na tej przejściówce ,a czemu??? to nie wiem w każdym razie teraz widać działanie precki.... ale i tak dziękuje Quote Link to post Share on other sites
Ariel_ Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 U mnie też tak było, z tym że kilka dni działało bez przejściówki, na pewnej strzelance HU nie reagował wcale na regulowanie, wstawiłem więc spowrotem tą plastikową nakładkę i działa dalej. Dobrze działa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts