Sailus Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Witam mam pytanie otóż zakupiłem kolimator do m4 BOI ale po zamontowaniu okazało sie ze kolimator jest nisko i muszka zasłania mi celownik wyglada to tak: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=4c1b617ae352b682 kto ma jakąs rade ?? Quote Link to post Share on other sites
Cohen-Barbarzynca Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 w niczym nie przeszkadza taki układ. Pod warunkiem oczywiście, że potrafisz patrzeć przez kolimator obuocznie. Jeśli tak to kolimator może byc nawet "slepy" i tak będzie spełniał swoją funkcję, ponoć pierwsze kolimatory takie właśnie były. A jeśli dalej Ci to będzie przeszkadzac to kup podwyższenie montażu. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Albo wstaw składaną muszkę, ale jak wspomniano wyżej to w niczym nie przeszkadza bo z celowników bez powiększenia strzela się obuocznie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts