tofik___ Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Witam. Mam następujący problem z moim glockiem, otóż po przeładowaniu parę pierwszych strzałów ma słaby blowback, wyraźnie się czuje że strzały nie są tej siły co powinny... Po tych paru strzałach pistolet zaczyna strzelać już w miarę normalnie aż do wyczerpania magazynka... Co jest grane ? Zauważyłem też, że gdy bardzo ogrzeję magazynek przed oddaniem pierwszego strzału problemu nie ma i można spokojnie wystrzelić cały magazynek.... Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
macgyver Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 A w jakiej temperaturze strzelasz? Pisałem Ci już na PW, też miałem dziwne problemy z owym klockiem, na to jest tylko jedna recepta, smar. Nasmaruj go porządnie chociażby kujawskim, ale naprawdę nie żałuj. Tyle tylko mogę zrobić. Quote Link to post Share on other sites
Slaneq Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Osiągi w porządku, słaby BB...Sprawdz czy w tłoku na tej metalowej beleczce jest ułożona taka malutka część... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts