km222km Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Witam. mam problem z moim Hi-capem firmy CM do MP5. Otóz magazynek niechodzil prawidlowo. kulki nagle przestaly wskakiwac. rozkrecilem go. Gdy otworzylem pewien obudowe to widzialem tam kulke ktora utkwila, ale jest problem. Gdy to otworzylem wyskoczyy mi 2 czesci i niewiem gdzie je wlozyc. Takie male kulko z dziurka a drugie to sprezynka. prosze o pomoc :wink: Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 To kółko zakładasz na jeden koniec sprężynki i zakładasz to tak, żeby ów kółko było dociskane do pobieraka kulek. Szukaj plastikowego wystającego bolca, na który wchodzi ta sprężynka. Drugi jej koniec chyba powinien opierać się o zapadkę, którą nakręcasz magazynek. Quote Link to post Share on other sites
km222km Posted September 21, 2007 Author Report Share Posted September 21, 2007 Ja niewidze tu żadnego plastikowego bolca, proszę cie zebys inaczej to sprecyzowal Quote Link to post Share on other sites
km222km Posted September 24, 2007 Author Report Share Posted September 24, 2007 Sry za double posta ale ktos jednak moglby mi pomoc. Nierozumiem opisu kolegi, Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts