supp Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Witam, Chodzi mi po głowie jeden pomysł i jestem ciekaw czy byłby do zrealizowania, a mianowicie czy byłaby możliwa taka modyfikacja trybu ognia "auto" aby przestawał strzelać po, załóżmy, 3 razach? Mamy "single" - naciskamy spust - jedna kulka i mamy "przerywany" auto - naciskamy spust - zamiast serii do wyczerpania magazynka (lub baterii :)) są np. trzy kulki i koniec. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Bedzie trudno ale...... nie znam się na elektryce. znam jednak przypadki innego niz auto strzelania. np na super wymiaciarskim silniku <systema magnum> na słabej sprężynie można uzyskać dwa strzały na pojedynczym. jest także replika JSDF i ona ma 3-kulkową serię. Quote Link to post Share on other sites
helgrind Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Było już o tym... Quote Link to post Share on other sites
radzu Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Było, sam myślałem nad tym, bez skomplikowanej elektroniki raczej marne szanse, może kiedyś się za to zabiorę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts