Ja-Bo Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś może wymyślił jakiś estetyczny sposób jak w domowych warunkach założyć do CM.028 lunete, tzn szynę pod lunetę...? Bo ja oprócz kupowania, BARDZO drogich w stosunku do ceny gun'a , uchwytów nie mam pomysłu. Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 miejmy nadzieję, ze się Cyku nie obrazi za zamieszczenie tu jego podobizny, chociaż cymka i tak nie jego. Pokrywa repliki przewiercona i montaże przykręcona na śrubkach. Jak będę go miał za tydzień w łapach to się przyjrze dokładniej i może jakieś zdjęcie zrobię. Quote Link to post Share on other sites
Ja-Bo Posted September 22, 2007 Author Report Share Posted September 22, 2007 Ok. Dzieki. Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Tylko pokrywa zamka do stabilnych nie należy :D Quote Link to post Share on other sites
Ja-Bo Posted September 22, 2007 Author Report Share Posted September 22, 2007 fakt, ale można to jakoś zawsze zredukować :) Quote Link to post Share on other sites
StarskiPL Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Ja się zastanawiam na grzyb ta luneta... Boisz się, że z 250m nie trafisz? Quote Link to post Share on other sites
Drakeus Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Są ludzie, jak ja, którzy wolą mieć wgląd na pole walki i mają wadę wzroku. Luneta jest wtedy bardzo przydatna. Quote Link to post Share on other sites
Promant Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Mimo wszystko pokrywa nigdy nie jest pewną podstawą, zwłaszcza dla cięższej optyki. Lepiej już pozbierać te 50pln i kupić montaż elementa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts