lemonzawodowiec Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 KLIK Czy ma to montaż na szyne 22 mm? I jaki krzyż? Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Luneta 3-9x40 z pierścieniami montażowymi 25mm :wink: Quote Link to post Share on other sites
lemonzawodowiec Posted September 22, 2007 Author Report Share Posted September 22, 2007 Nie udawaj mądrego, bo 25 mm to chodzi o średnicę tubusa :wink: Quote Link to post Share on other sites
nagrab Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 A nie lepiej zapytać się krakmana ? Quote Link to post Share on other sites
lemonzawodowiec Posted September 23, 2007 Author Report Share Posted September 23, 2007 A nie lepiej zapytać się krakmana ? No właśnie w tym problem, w weekend raczej mi nie odpowiedzą, a odpowiedź chciałbym uzyskać jeszcze dzisiaj :-| Quote Link to post Share on other sites
Guest Miles_ACE Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Mi odpowiadają nawet w niedzielę więc nie widzę problemu. Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 No właśnie w tym problem, w weekend raczej mi nie odpowiedzą, a odpowiedź chciałbym uzyskać jeszcze dzisiaj :-| Czyli nawet nie spróbowałeś i już trujesz dupe ... żenada, beton Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Nie udawaj mądrego, bo 25 mm to chodzi o średnicę tubusa :wink: Chyba żartujesz :strach: Dokłądnie wiem że 25mm to średnica tubusa, ale nie trzeba być Einsteinem żeby wywnioskować, że w sklepie ze sprzętem do ASG jest sprzedawany sprzęt do ASG (czyli montaż musi być na szynę 22mm, chyba że widziałeś gdzieś szyny 11mm do ASG). Quote Link to post Share on other sites
lemonzawodowiec Posted September 23, 2007 Author Report Share Posted September 23, 2007 (edited) No i d***a. Myślałem, że ktoś mi odpowie, a tu jakieś wywody na temat tego, czy się krakmana zapytałem... Jeśli kogoś "uraziłem" (jeśli tak to można nazwać) swoimi wypowiedziami to sory... A co do MAJORa, to przytoczyłeś cytat gdzie określana jest średnica tubusa, więc nie miej pretensji :/ Czyli nawet nie spróbowałeś i już trujesz dupe ... żenada, beton Jeśli nie spróbowałem, to znaczy, że truję dupę? Nikt ci nie każe tu odpowiadać:/ Już nawet nie chce mi się tu pisać... Dziękuję za bardzo miłe przyjęcie i do widzenia. :uśmiech: Edited September 23, 2007 by lemonzawodowiec Quote Link to post Share on other sites
Ariel_ Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Na focie widać że to na 22mm... wystarczy porównać średnicę tubusu i montażu.. @lemon tak bywa, są pewni cwaniacy co zawsze wiedzą najlepiej i zamiast pomóc to wolą napisać "żenada, beton". Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 I zobacz jakim jesteś lamusem(nie potrzebne skreślić). Straciłeś dwa dni na pisanie na forum, na którym odpowiedzi nie uzyskałeś, a napisałbyś do sklepu i sprawa byłaby załatwiona... hehe. twój wybór Quote Link to post Share on other sites
lemonzawodowiec Posted September 23, 2007 Author Report Share Posted September 23, 2007 I zobacz jakim jesteś lamusem(nie potrzebne skreślić). Straciłeś dwa dni na pisanie na forum, na którym odpowiedzi nie uzyskałeś, a napisałbyś do sklepu i sprawa byłaby załatwiona... hehe. twój wybór Na pisanie na forum straciłem co najmniej pół godziny :uśmiech: i nie mam ochoty się kłócić. Dobranoc/miłego dnia drogi maniaku! :) Ja jestem nastawiony pokojowo. A poza tym zgadzam się w pełni z Arielem. Quote Link to post Share on other sites
upadlyaniol2 Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Lemon nie martw sie. Rozni ludzie sie trafiaja w kazdym srodowisku. Odnosnie tej lunety jesli jestes zainteresowany to napisz do mnie na priv. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Lemon nie martw sie. Rozni ludzie sie trafiaja w kazdym srodowisku. Odnosnie tej lunety jesli jestes zainteresowany to napisz do mnie na priv. Pozdrawiam dobra reklama nie jest zła. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts