Majkel86 Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 (edited) Nowa zabawka u krakmana: http://taiwangun.com/index.php?str=product&prId=834 Myślę że będzie to już wersja pozbawiona mankamentów które miały emki. Czekamy na opinie posiadaczy. EDIT: Proszę modów o usuwanie wszelkich postów które będą spuszczaniem się nad tą repliką, gdybaniem oraz chwaleniem się kto to kupi. Edited September 25, 2007 by Majkel86 Quote Link to post Share on other sites
tommy90 Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Myślę że będzie to już wersja pozbawiona mankamentów które miały emki. Oj chyba się zawiedziesz... Jak widać na zdjęciach body pozostało to samo co w innych eMkach drugiej generacji, a to ono obok baterii (która tu już jest inna ;) ) jest największą bolączką tych replik. Co do RIS'ów to jest to prawdopodobnie dzieło DBoys/Boyi czyli nie będzie źle. Ogólnie po wymianie body na metalowe będzie to pełnowartościowa replika. Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 "PJ MK12 MOD 1 powstał na bazie PJ16 i konwersji Konwersja SR25 - 510mm." Quote Link to post Share on other sites
Piotersky Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Tutaj napisałem conieco o replice kolegi. http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=40305 Quote Link to post Share on other sites
partyzantpl Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Posiadam taką replikę lecz w wersji short też full metal Quote Link to post Share on other sites
partyzantpl Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 (edited) Posiadam replikę mk12 lecz w wersji short i full metal na stronie napisali że 425 FPS jak przestrzeliwali mk12 przy mnie to było 450 FPS i tu jest plus replika starannie wykonana szyny się nie chwieją jest celna na auto ale na semi to lepiej niż powinno być (sprawdzałem przy kulkach 0,23g) gorąco polecam tą replikę !! (I takie małe pytanko ile powinienem ładować baterie 2000mAh 9,6v? ps. niewiem gdzie jest wzór) Edited March 3, 2010 by partyzantpl Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 :poddanie: :wink: Datę żeś zauważył? Poszukałbyś może innych tematów, które mają po kilkadziesiąt stron. Poza tym kolor czerwony jest zarezerwowany dla modów. Pozdrawiam... Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 (edited) I po jasną cholerę to odświeżać, boże widzisz, a nie grzmisz, przez takie rzeczy jestem coraz bardziej nerwowy, a wzory znajdziesz w "Amunicja i zasilanie" Edited March 3, 2010 by Wolfran Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts