narato Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 (edited) Witam, Chciałbym was prosić o ocenienie mojego pomysłu na ghillie: Zestaw kamuflujący - sieć i do tego Siatka maskująca Czy dałoby się zrobić z tego dobre ghillie? PS.: Zapomniałbym zapytać się, czy TYLKO w takim ghillie mogę chodzić na strzelanki czy raczej byłyby jakieś zastrzeżenia? Bo raczej nie będzie mi się chciało kupować oddzielnego muduru... Edited September 30, 2007 by narato Link to post Share on other sites
militarius5 Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 http://rangershop.pl/cat-pol-1141899105-Maskalaty.html do wyboru do koloru i to taniej. Link to post Share on other sites
narato Posted September 30, 2007 Author Report Share Posted September 30, 2007 Dzięki ;) teraz mam wiecej wyborów. :) Link to post Share on other sites
Lighting Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Ja radze kupic jakis zwyl;ky tani mundur, zdobyć skądś stare worki po ziemniakach te z juty, pakóły hydrauliczne i takie tam pozniej barwniki nitke i igle i samemu uszyc wychodzi bardzo tanio i bardzo spoko tylko kilkadziesiat godzin szycia kosztuje Link to post Share on other sites
barbie Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Lepiej kupić mundur z demobili, obszyć go siatka( byle jaka) i następnie obszyć rafią. Mundur ok. 30 zł rafia ok. 30 zł za kg. farbki 4 zł za poniżej 100 zł masz wypas maskowanie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts