Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[ARCH] Film ze zlotu "Tomaszowo 2007"

Recommended Posts

UWAGA

Dostępny jest już film ze zlotu. Cena płyty to 10zł + koszt przesyłki. Zamówienia przyjmuje Wolf. Wysyłka będzie odbywała się raz w tygodniu dla całości zamówień (czwartek - piątek), więc paczki będą docierać na początku następnego tygodnia.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

:killer:

Witam! :-F

Oglądnąłem, i w 100% mogę stwierdzić że świetny film i pamiątka. Ale z tego co pamiętam to kamerzysta ominął scenę negocjacji która została przez niego ujęta bo był przy nas wtenczas, taka piękna sytuacja a została wycięta… ahhh… i emigracje przez naszą piękną masturbię tysięcy (hehe lekki kolor nie zaszkodzi, ale w końcu to była ich cała armia :D ) żołnierzy w konwoju…

W filmie jest ukazane wszystko po kolei (nic dziwnego, w końcu nikt nie kręci filmów od końca), zjeżdżanie się uczestników, zapisy, odprawa, poranek, zbiórka przed manewrami, manewry… itp.

Minusy są takie; :???:

- krótki film, :cry:

-kamerzysta nie nadążał za pięknymi akcjami (mmm) [ale to można mu wybaczyć, ale powinien bardziej reagować na sytuacje], :-F

A tak to same plusy, muzyka, akcja, i zapisane wspomnienia na nośniku DvD.

Wkącu pokaże mojej kobiecie na czym polega ta nasza miłość „ASG” heh.

Ogólnie POLECAM! :twisted:

PS

Państwo Masturbijskie musi powstać!! W końcu wykonaliśmy i utrzymaliśmy naszą ziemie!!! :killer: :evil: :killer:

Mam nadzieje że organizatorzy uwzględnią ten fakt przy tworzeniu scenariusza na zlot w 2008r.

Hehe, sorki za offtopa. :poddanie:

A co do tej Brzóski ściętej przez MTLB, mało powiedziane pięknie.. CUDNIE!!

Do zestrzelenia :killer: :strach:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...