Soman Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 UWAGA Dostępny jest już film ze zlotu. Cena płyty to 10zł + koszt przesyłki. Zamówienia przyjmuje Wolf. Wysyłka będzie odbywała się raz w tygodniu dla całości zamówień (czwartek - piątek), więc paczki będą docierać na początku następnego tygodnia. Link to post Share on other sites
jw801 Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Zamówiłem i obejrzałem. Bardzo fajna pamiątka z imprezy. Czaderski podkład muzyczny. Trzymam kciuki za równie sprawną organizację kolejnego zlotu w Tomaszowie - z zapowiedzi na koniec filmu wynika, że może być ostro 8-) Link to post Share on other sites
oficer80 Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Gratulacje za dobry filmik, bardzo miła pamiątka. Po jego obejrzeniu, aż zatęskniłem za tym co się działo. Szkoda tylko, że do Tomaszowa 2008 jeszcze tyle czasu :) Link to post Share on other sites
hichel Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Obejrzałam i łezka się w oku zakręciła - ah to był zlot... Rewelacyjna pamiątka i przynajmniej można rodzince i znajomym ładnie pokazać na czym polegają zloty AS :) Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Ale pięknie MTLB sciął brzózkę! Link to post Share on other sites
kotpolska Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 :killer: Witam! :-F Oglądnąłem, i w 100% mogę stwierdzić że świetny film i pamiątka. Ale z tego co pamiętam to kamerzysta ominął scenę negocjacji która została przez niego ujęta bo był przy nas wtenczas, taka piękna sytuacja a została wycięta… ahhh… i emigracje przez naszą piękną masturbię tysięcy (hehe lekki kolor nie zaszkodzi, ale w końcu to była ich cała armia :D ) żołnierzy w konwoju… W filmie jest ukazane wszystko po kolei (nic dziwnego, w końcu nikt nie kręci filmów od końca), zjeżdżanie się uczestników, zapisy, odprawa, poranek, zbiórka przed manewrami, manewry… itp. Minusy są takie; :???: - krótki film, :cry: -kamerzysta nie nadążał za pięknymi akcjami (mmm) [ale to można mu wybaczyć, ale powinien bardziej reagować na sytuacje], :-F A tak to same plusy, muzyka, akcja, i zapisane wspomnienia na nośniku DvD. Wkącu pokaże mojej kobiecie na czym polega ta nasza miłość „ASG” heh. Ogólnie POLECAM! :twisted: PS Państwo Masturbijskie musi powstać!! W końcu wykonaliśmy i utrzymaliśmy naszą ziemie!!! :killer: :evil: :killer: Mam nadzieje że organizatorzy uwzględnią ten fakt przy tworzeniu scenariusza na zlot w 2008r. Hehe, sorki za offtopa. :poddanie: A co do tej Brzóski ściętej przez MTLB, mało powiedziane pięknie.. CUDNIE!! Do zestrzelenia :killer: :strach: Link to post Share on other sites
Recommended Posts