MateuszeQ Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Witam. Mam do Was takie pytanie : Jak mam zdjąć tłumik z AK 74 Cyma CM.031? Jest to ta nowa wersja, i robię to tak, jak się powinno - Naciskam "dzyndzel" i kręcę w prawo, i przekręca się o kilkanaście milimetrów i nic dalej... próbowałem w 2 stronę, ale jest to samo :wink: . Nie wiem może coś tam blokuje, ale nic tam takiego nie widzę - POMOŻCIE :???: Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Tam nie może być żadnej filozofii- zwolnij bolkadę i odkręcaj używając większej siły, byle nie za duzo, bo gwint zerwiesz. W jednej '74 u mnie w teamie też cięzko było za pierwszym razem odkręcić- potem już się przeciera. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Jeżeli jest to naj naj najnowsza wersja to musisz odkręcić imbus zabezpieczający. Quote Link to post Share on other sites
MateuszeQ Posted October 8, 2007 Author Report Share Posted October 8, 2007 A gdzie jest ten imbus? Myślę, że może być to naj naj nowsza wersja bo mam ją niecały tydzień od Krakmanów ;) Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Na spodzie tłumika płomienia :roll: Quote Link to post Share on other sites
biohazard4 Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Mam pytanko,zamieniłem miesiąc temu cymę za PJ.Mój tłumik płomienia ma już imbus na dole czy to oznacza że jest to wersja 350 fps wzwyż?Aha 74 była kupowana na allegro przez tego kolesia..... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts