Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

To prawda...rozbebeszałem mp5 na części pierwsze i dobrałem się też do hop-upa. Gumka jest niestandardowa tak samo jak lufa ( nie jest zakończona żadnych otworem, a gumkę hop-up się nakłada na taki plastik czarny- nasadkę na zakończenie lufy)

Jak coś to mam na sprzedaż kompletny zestaw (lufa, komora, gumka). Odezwij się na gg: 6263381 jeśli jesteś zainteresowany.

• 2 months later...

Taka sama komora i gumka jest w AK beta specnaz DE,ja dopasowałem lufe CA i gumke guardera,jak? okleiłem koniec lufy taśmą izolacyjną i teflonową do uszczelnienia, wyglądało tak jak niestandartowa lufa z ta nasadką,a gumkę założyłem normalnie na lufe,ale musiałem ją uciąć o jakieś 7-10mm.Wszystko gra.

Edited by DyingFetus
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Korzystajac z tematu o tej broni wspomne o moim problemie. Otoz zdarzaja mi sie podwojne strzaly tj. 2 kulki wylatuja na raz. Dzieje sie tak tylko na semi. W broni zmienilem komore hu wraz z gumka na CA, magazynek zostal stary, lufa od ak precka madbulla, cylinder systemy.

Nie wiem czego to moze byc wina, macie jakies pomysly?

Jak dla mnie to będzie związane z Hop-up'em a konkretnie z Dystanserem (jest odpowiedzialny za to żeby nie wchodziło za dużo kulek do komory). Jedyna opcja to sprawdzić hop-up'a i/lub rozebrać go...

Równie dobrze może to być wina wystającej dyszy (w co wątpię) lub problem z gniazdem/podawaniem kulek przez maga. Jeżeli do tej pory nie miałeś tego problemu obstawiam hop-up ;)

A ja mam jeszcze jedno pytanie dotyczące MP5-J Cymy i jej HU.

Mój kolega niedawno kupił Mp5-j od cymy przyjechał do mnie i postanowiliśmy ustawić Hop-Up koledze. Ale nie możemy znaleźć regulacji HU...

Pomóżcie nam ;) Wszystkim za pomoc z góry dziękuję

Jak dla mnie to będzie związane z Hop-up'em a konkretnie z Dystanserem (jest odpowiedzialny za to żeby nie wchodziło za dużo kulek do komory).

Bzdura. Za ilość wpuszczonych kulek do komory odpowiada kołnierz gumki HU.

Masz za luźno zamocowaną lufę w komorze. Usztywnij ją i to rozwiąże problem.