AKS-74 Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Witam. W najbliższym czasię chcę wytoczyć lufę do RPK, lufa będzie się składać z 6 części, które później zostaną ze sobą skręcone. http://www.asg.krakow.pl/viewtopic.php?t=302 I w związku z tym mam prośbę. Może ma ktoś dostęp do lufy od RPK (7,62mm) i mógłby ją zwymiarować, chodzi o wymiary oryginału! lub może zna ktoś dokładne wymiary tejże lufy. Bez wymiarów nie jestem w stanie nic zrobić, dlatego proszę Was o pomoc. Pozdrawiam Konrad Quote Link to post Share on other sites
helgrind Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Ues'a sie zapytaj ;) Quote Link to post Share on other sites
AKS-74 Posted October 24, 2007 Author Report Share Posted October 24, 2007 Ni ma go ;-) Chyba wyjechał na wycieczkę w góry... Jak będę miał oryg. części to sam sobie zwymiaruję średnice, a długości chyba będę miał od pewnej osoby z wmasg :-P Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Może dziś podgonię projekt lufy to zamieszczę... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts