kopsiu Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 (edited) Witam Ten oto osobnik sprzedaje kulki na śląskich strzelankach (głównie okolice Gliwic). Jakość dobra biorąc pod uwagę cene i że nie trzeba płacić za przesyłke. 8-) Osobiście używam ich w stock`u i jestem zadowolony. Cena/jakość - POLECAM http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4041214 . Edited October 29, 2007 by kopsiu Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Nie taniej wyjdzie kupić pestki ? Quote Link to post Share on other sites
reggie Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Nie wyjdzie za 2k pestek 0,2g płacisz 25zł a tutaj 14zł więc jest różnica. Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 (edited) 2 razy 5 tysięcy 0,2 g 60 zł. u niego 62,5 zł. Edited October 31, 2007 by mastah Quote Link to post Share on other sites
reggie Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 może i tak ale paczki po 2k wychodzą taniej nie każdy od razu kupuje po 10 tysięcy Quote Link to post Share on other sites
kopsiu Posted October 31, 2007 Author Report Share Posted October 31, 2007 primo nie ma co porównywać kulek DRAGONI z znanymi pestkami, które piszą, że podobno pasują do precek (osobista opinia : nie wkładam ich nawet do stoku, jedynie do shota) secundo znajdź tańsze kulki 0,25 g , niż te http://www.allegro.pl/item262627319_kulki_...yjne_tanio.html tertio przesyłka 2000 0,2 g kosztuje tylko 5,20 zł . Nie taniej wyjdzie kupić pestki ? Nie wyjdzie za 2k pestek 0,2g płacisz 15zł a tutaj 14zł więc jest różnica. ;-) może i tak ale paczki po 2k wychodzą taniej nie każdy od razu kupuje po 10 tysięcy racja Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 nie ma co porównywać kulek DRAGONI z znanymi pestkami, które piszą, że podobno pasują do precek (osobista opinia : nie wkładam ich nawet do stoku, jedynie do shota) A wiesz skąd on bierze te kulki ? Porównywałem pestki do innych markowych kulek, i imho można je używać w preckach. Quote Link to post Share on other sites
AdRain Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 a ja pestek też nie włożyłbym do precki a na pewno nie do broni pow. 440FPSów ;| z tego co się o nich naczytałem, dla mnie pestki i to o czym tu ktoś pisze to się nadaje do broni stockowych łidałt prec. lufa ;| Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 A wg mnie to jakiś przesąd z pestkami. Bardzo dobre kulki, szczególnie jak na taką cenę. Quote Link to post Share on other sites
kopsiu Posted November 9, 2007 Author Report Share Posted November 9, 2007 widze ze ktos ze sklepu - tak zachwala te kulki Quote Link to post Share on other sites
Darth Vader Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 mastah moje kulki AUREL i QIAOWEI importuje z tego samego kraju z którego pochodzą P&J (i co z tego z jakiego kraju je spowadzam?) Co do produkci kulek to na pewno nie ma kilkudziesięciu technologi... skrzydełka mają jedną technologie podukcji a pełno lane mają inna technologie produkcji.... może tylko 2~3 producentów ma jakieś opatentowane tajne metody produkcji... tak więc w większosci kulek jakość to kwestia selekcij niedoróbek, polerowania i użycia odpowiedniego stopu. Dużo osób się boich tych kulek bo są tanie.... są tanie bo ja nie mam pośredników i też nie jestem osobą chciwą.... i jeśli chodzi o mnie gold fire i p&j nie są lepszymi kulkami od tych które sprzedaje i którymi strzelam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts