pafcio0 Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Mam pytanie dot komory KA W zestawie mamy 3 uszczelki. Rozszyfrowanie przeznaczenia dwóch nie sprawiło mi kłopotu, ale gdzie mam wcisnąć tę trzecią (o najmniejszej średnicy)? Pozdrowienia. Quote Link to post Share on other sites
pafcio0 Posted November 1, 2007 Author Report Share Posted November 1, 2007 Pardon, że post pod postem, ale wciąż nie rozwiązałem łamigłówki, a trudno mi wierzyć, że nikt tej komory nie posiada. Może chociaż ktoś ma jakieś domysły, luźne skojarzenia? Co z tą uszczelką? Jej średnica w każdym razie jest mniejsza od średnicy lufy (i kulki). Może jakoś wcisnąć na dyszę? Nie mam pojęcia. Proszę, pomóżcie. Pozdrowienia. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Wydaje mi się, że ona idzie pod kółko regulacyjne. Powinno zapobiegać samo rozregulowaniu. Quote Link to post Share on other sites
pafcio0 Posted November 1, 2007 Author Report Share Posted November 1, 2007 (edited) No tak... że też na to nie wpadłem. Porównywałem nawet zwykłą komorę z KA, ale nie wpadłem na porównanie pokręteł - w pokrętle regulacyjnym jest specjalne miejscę na tę uszczelkę. Dzięki 0L0 za pomoc, chylę czoła! Dak BTW to wyśmienita komora jest! I tania: Łącznie z przesyłką dałem 26$, polecam: http://cgi.ebay.com/King-Arms-M4-Airsoft-A...oQQcmdZViewItem Edited November 1, 2007 by pafcio0 Quote Link to post Share on other sites
Holmes Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 (edited) Dokładnie nad tym samym się głowiłem i do takiego samego wniosku doszedłem. Jednakże, po założeniu o-ringów pokrętła tak mocno są spasowane, że zrezygnowałem z tej podkładki. A sama komora bardzo wpłynęła na podawanie kulek z midcapa i wyszło na niej o 15-20 fps więcej niż na Guardera. Może to uszczelnienie robi swoje. Edited November 1, 2007 by Holmes Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts