GW_Azghar Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 Warsaw Airsoft Regiment - Grey Wolves, mają zaszczyt zaprezentować sequel słynnego filmu "Zew Krwi" ZEW KRWI 2 - Most na rzece Quake Szczególne podziękowania dla Wotana i jego ekipy za reżyserię i montaż. A już wkrótce kolejne części "Zewu Krwi" !!! Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 Moje gratulacje, cos czuje ze posypia się Oskary. Nagrode Grammy macie juz w kieszeni. Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted November 16, 2003 Report Share Posted November 16, 2003 Fajny film ale troche dziwny :? w napiętym klimacie goście podkładają ładunek wybuchowy i wycofują się... brakuje małej strzelanki. Z tego wynika, że most był nie pilnowany... W każdym bądź razie doskonała robota, znakomite dobranie muzy i klimatowe wprowadzenie. Gratulacje. Link to post Share on other sites
Hargin Posted November 16, 2003 Report Share Posted November 16, 2003 bzzzzzzzz..... G Wolf 1, G Wolf 1 to bylo dzialanie GW Marine Special Unit - misja wymagala wysadzenia niestrzezonego mostu, ktory umozliwial odwrot przeciwnika... po uchwyceniu przyczulkow na nabrzerzu, zespol saperski oslaniana przez druzyne zwiadu dokonala zaminowania budowli. Dzieki sprawnej akcji, wrog wszczal alarm w momencie wycofywania sie MSU. Misja: 100% powodzenia, Straty wlasne: 0 Straty wroga: przeprawa mostowa Straty wsrod ludnosci cywilnej: 2 rowerzystow (na polecenie kamerzysty) bzzzzzzzzzz...... OVER. Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 Juz usuneliscie Filmik ? Link to post Share on other sites
GW_Azghar Posted November 20, 2003 Author Report Share Posted November 20, 2003 nie... prace na serwerze trwają. Wkrótce też do sciągnięcia wersja w jakości DVD :-) a jak ktoś chce pociągnąć to na forum jest link http://www.gwforum.idysk.com/viewtopic.php?t=114 Link to post Share on other sites
Wotan Posted November 23, 2003 Report Share Posted November 23, 2003 No właśnie, na serwerze GW filmu chwilowo nie ma, ale możecie ściągać stąd: http://www.elnetplus.waw.pl/~t.suski/gw.zip niestety serwer wolny więc trzeba się uzbroić w cierpliwość a co do braku konkretnego strzelania w filmie - to spokojnie, jeszcze cosik nakręcimy z bardziej wartką akcją :-) Link to post Share on other sites
Foka Posted November 23, 2003 Report Share Posted November 23, 2003 ja mam taka mala uwage w kilku momentach widac ze biegacie bez zalozonych (na oczy) gogli... tak, wiem ze to bylo bez strzelania itd ale warto by bylo np. w napisach koncowych podac formulke ze bezpieczna zabawa w ASG wymaga odpowiedniej ochrony oczu. tak dla zasady :) Link to post Share on other sites
Hargin Posted November 23, 2003 Report Share Posted November 23, 2003 ??? ale to nie byly repliki :twisted: :twisted: :twisted: Link to post Share on other sites
Zjawa Posted November 23, 2003 Report Share Posted November 23, 2003 obejrzalem :) coz moge powiedziec, filmik fajny, bardzo fajny ale ten wybuch tak troche szybko. Wyglada jakbyscie mieli nie zdazyc uciec :P i co to za trzesienie ziemi przed wybuchem bylo? :P ale filmik naprawde pierwsza klasa, tak tylko sobie zartuje :D Link to post Share on other sites
Wotan Posted November 23, 2003 Report Share Posted November 23, 2003 w napisach końcowych to chyba wartoby napisać raczej: "Dzieci! Nie próbujcie tego w domu" :-) a co do trzęsienia ziemi to niestety mój błąd: Nie przewidziałem, że gdy wszyscy będą uciekać z mostu tuż przed wybuchem to most zacznie się trząść:) Niezłą miałem huśtawkę z kamerą eh przydałby się steadycam czasami... Link to post Share on other sites
Recommended Posts