dziku11 Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Witam , mam problem z baterią w ostatnią niedziele na strzelaniu tak mi się nagrzała , że aż ta przykrywka była gorąca a gdy wyjełem baterie wyginalała się jak plastelina puźniej ją włożyłem po ostygnięciu i działała po jakimś czasie jednak znów padła niewiem czy się nie rozładowała ... czy ktoś może mial cos podobnego albo wie czy bateria jest do wyżucenia ?? Quote Link to post Share on other sites
BuZz Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Strzelałeś dużo na AUTO? (długie serie) Przy długich seriach nagrzewanie baterii to normalka. Radziłbym ją sprawdzić za pomocą woltomierza, jak ma znacznie poniżej 8.4V to nadaje się do kosza, a jak nie to spróbuj ją rozładować, a następnie załadować najlepiej na automatycznej ładowarce z auto-stopem. Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 (edited) Bateria jest do wymiany. Miałem to samo. Ale mi nie udało się jej wygiąć :strach: . Edited November 9, 2007 by Pasti Quote Link to post Share on other sites
dziku11 Posted November 10, 2007 Author Report Share Posted November 10, 2007 Teraz troche ją naładowałem i strzelało , i rozładowałem zobaczymy jak będzie na strzelaniu... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts