Filiop Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Dostałem właśnie nowy gearbox w dolnej części body CA i chciałem zamontować na tą dolną część upper receiver wraz z lufa i komora hup-up SRC i nie dość że przy demontażu urwałem tylne uszy to teraz nie wiem jak zamontować tego uppera na dolnej części body src (to będzie pasować?) i jak się będzie to trzymało z tymi uwalonymi uszami? proszę nie dawajcie mi poradnika z asgshopu... Quote Link to post Share on other sites
ravic Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Jesli chciałeś założyć plastikową góre na metalowy dół to niestety nie ma takiej opcji :/ . Quote Link to post Share on other sites
Filiop Posted November 4, 2007 Author Report Share Posted November 4, 2007 nie obie części są metalowe i już mam w miarę pomysł.ł jak to wykonać :) Nie obejdzie się bez pilnika ale spoko, dam radę (mam nadzieję) :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts