AwR_Kaczy Posted November 16, 2003 Report Share Posted November 16, 2003 Witam, Chciałbym sobie sprawić jakieś butki do lasu. Cena proporcjonalna do jakości. Zastanawiałem się nad butami MARINES z www.usarmy.pl, czy ktoś takowe nabył? Z góry dzięki za wszystkie informacje. Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted November 17, 2003 Report Share Posted November 17, 2003 Jak do lasu to tylko COMBATy firmy Kupczak Products!!!!! GROM nie moze sie mylic. Kupczak rulezz!!! www.vip.home.pl Link to post Share on other sites
AwR_Kaczy Posted November 17, 2003 Author Report Share Posted November 17, 2003 Zapowiadają się naprawdę bardzo fajnie, ale ta cena... Moze nastepnym razem :wink: Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 17, 2003 Report Share Posted November 17, 2003 Ja polecam buty Belleville 700TLS obecny wybór USMC, goretex, cordura, cambrelle, zaczepista podeszwa z Vibramu. Używam ich od miesiąca i są naprawdę super! Cena sklepowa 140 usd, ale jeśli cię interesują to mogę załatwić o wiele taniej... (na priv) Pozdr Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 17, 2003 Report Share Posted November 17, 2003 Tu link: http://www.bellevilleshoe.com/public/pubgtboot.htm A tu cena: https://www.bellevilleshoe.com/nonfedcart/n...nfed_700tls.htm Pozdr Link to post Share on other sites
Tolya Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 Cena...za jakies 170-200 zlotych mozna kupic amerykanskie Jungle (jesli sie dobrze poszuka) - swietne buty (zwlaszcza na podeszwie panama), moze nie sa az tak dobre jak to czego uzywa dzisiejsza armia, ale nie kosztuja tez 140 dolcow. Sam mam takie i nie moge o nich zlego slowa powiedziec. Jesli masz duza stope to problemem moze byc znalezienie odpowiedniego rozmiaru. http://www.vnlhg.friko.pl/buty.html <= opis. Link to post Share on other sites
swistaq Posted November 20, 2003 Report Share Posted November 20, 2003 Właśnie a gdzie można dostać takie buty? Czy podrobki tez sa dobre czy w gre wchodza tylko orginalne buty? Link to post Share on other sites
AwR_Kaczy Posted November 20, 2003 Author Report Share Posted November 20, 2003 Nigdy w życiu nie kupuj podróbek. Sam kupiłem i po 2 misiącach używania (a nosilem je tylko na strzelanki) "kordura" się przerwała, pozatym, nie miały tych zaworków do odprowadzania wody. Nie chcę robić anty reklamy, ale te na military.pl to podróby, kumpel je kiedyś kupił, po jednym mokrym wypadzie buty zaczęły się rozklejać. Jak Jungle to tylko oryginały. Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 20, 2003 Report Share Posted November 20, 2003 Znam przypadek, gdy na jednym ze szkoleń survivalowych, kolo miał chińskie jungle. Rozwaliły mu sie po dwóch dniach...marsze, biegi etc. po prsotu nie są dla tych butów... Pozdr Link to post Share on other sites
Tolya Posted November 23, 2003 Report Share Posted November 23, 2003 Ja swoje buty kupilem w Warszawie w "Predatorze" na ulicy Ogrodowej - wlasnie za te 170 zlotych - w stanie 'lekko uzywane'. Ewentualnie zajrzyj na www.usarmy.pl - strona sklepu w Zabkach (pod wawa) - ale cena jest troche zaporowa (te na stronce to drugi typ Jungli z Vietnamu, ale jesli pasuja ci tez czarne na Panamie z lat 80-tych to powinno byc taniej) Link to post Share on other sites
Kapral Posted December 1, 2003 Report Share Posted December 1, 2003 hooah, Junglery, dobre buty jednym słowem. Ale niestety nie są uniwersalne;) Oczywistym jest, ze nie nadaja sie na zimniejsze temperatury, ale tez beton to zabójstwo dla podeszwy panama. Moim zdaniem najlepiej jest kupic butki na vibramime. pozdrawiam kapral Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted December 3, 2003 Report Share Posted December 3, 2003 Po prostu kupuj najlepsze buty na jakie Cię stać... Link to post Share on other sites
Ripek Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 jesli twoja kieszen cierpi na ten sam problem co moja to kup zwykle desantowki - jestem z nich bardzo ale to bardzo zadowolony :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts