Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Buty do lasu

Recommended Posts

Cena...za jakies 170-200 zlotych mozna kupic amerykanskie Jungle (jesli sie dobrze poszuka) - swietne buty (zwlaszcza na podeszwie panama), moze nie sa az tak dobre jak to czego uzywa dzisiejsza armia, ale nie kosztuja tez 140 dolcow. Sam mam takie i nie moge o nich zlego slowa powiedziec. Jesli masz duza stope to problemem moze byc znalezienie odpowiedniego rozmiaru.

http://www.vnlhg.friko.pl/buty.html <= opis.

Nigdy w życiu nie kupuj podróbek. Sam kupiłem i po 2 misiącach używania (a nosilem je tylko na strzelanki) "kordura" się przerwała, pozatym, nie miały tych zaworków do odprowadzania wody. Nie chcę robić anty reklamy, ale te na military.pl to podróby, kumpel je kiedyś kupił, po jednym mokrym wypadzie buty zaczęły się rozklejać. Jak Jungle to tylko oryginały.

Ja swoje buty kupilem w Warszawie w "Predatorze" na ulicy Ogrodowej - wlasnie za te 170 zlotych - w stanie 'lekko uzywane'. Ewentualnie zajrzyj na www.usarmy.pl - strona sklepu w Zabkach (pod wawa) - ale cena jest troche zaporowa (te na stronce to drugi typ Jungli z Vietnamu, ale jesli pasuja ci tez czarne na Panamie z lat 80-tych to powinno byc taniej)

• 2 weeks later...

hooah,

Junglery, dobre buty jednym słowem. Ale niestety nie są uniwersalne;)

Oczywistym jest, ze nie nadaja sie na zimniejsze temperatury, ale tez beton to zabójstwo dla podeszwy panama. Moim zdaniem najlepiej jest kupic butki na vibramime.

pozdrawiam

kapral

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...