gall_anonim Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 (edited) Witam Czy warto kupować tłoki firmy element? Chodzi mi głównie o tłok z jednym zębem metalowym. Czy lepszy będzie tłok JBU? Jakie są wasze opinie. Pozdrawiam Edited November 8, 2007 by gall_anonim Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 JBU będzie zdecydowanie lepszy ;) Quote Link to post Share on other sites
gall_anonim Posted November 8, 2007 Author Report Share Posted November 8, 2007 a np nie biorąc pod uwagę JBU to w ogóle warto ten tłok kupować? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Tak szczerze mówiąc to jestem chyba jedyną w Polsce osobą, która miała z tymi tłokami do czynienia ;) A ile AEGów ma wlożone te tłoki? cały 1 :lol: O ile dobrze pamiętam to działa na M100 Madoniona od ponad 2 miesięcy (reklamacji nie było, więc tak mi się wydaje ;) ). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts