grabo_luk Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Witam :) Mam pytanie... Czy w Gliwicach są jakieś sklepy zajmujące się ASG, wiem, że kiedyś była www.yprzedarz, ale teraz już nie ma... Chodzi mi głownie o sklepy z akcesoriami do ASG, np kulki itp, jak i umundurowaniem :) z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam :))) Quote Link to post Share on other sites
militarius5 Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 http://www.recon-shop.pl/ Quote Link to post Share on other sites
Punisher Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Witam wszystkich serdecznie! Od dziś czyli 21 Grudnia do 12 Stycznia czyścimy magazyny, więc ogłaszamy wielką promocję. Cały asortyment zalegający na półkach przeceniony średnio o 10-15%, czasem nawet więcej. Wszystkie ceny negocjowalne ;). Zapraszamy na zakupy!! Quote Link to post Share on other sites
grabo_luk Posted December 21, 2007 Author Report Share Posted December 21, 2007 Macie może w sklepie kulki 0,23g? nie dzial mi wasza stronka (taki maly problem z netem) i nie wiem czy warto sie wybierac:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts