ratman1809 Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Link do alledrogo Nie pierwszy raz od niego kupowałem / pytałem / marudziłem Kontakt 5- reszta 6 5- za to że prosiłem o korespondencję na inny adres mailowy niż podany na alledrogo a on odpisał na tamten ale przy większej ilości klientów idzie wybaczyć Przesyłka (spodnie gore) szła 2 dni - w czwartek wysyłka w piątek odbiór (by poczta polska) Troszkę przydatnych rzeczy ma (np we flecku) Quote Link to post Share on other sites
wiehu Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 (edited) Odgrzewając temat, chcę również potwierdzić super-zdanie o tym sprzedawcy. Ponieważ miałem go "pod ręką", odbierałem towar osobiście - fajny chłopak. Przy okazji dokupiłem kilka używanych ciuchów BW, m.in. wyglądające jak nówki spodnie gore-tex za ... 15 zł (z maleńką profi załataną dziurką). Rozmawialiśmy m.in. o jego planach otwarcia sklepu stacjonarnego. Od początku lipca sprzedawca przestał odpowiadać na maile (tylko zapytania o towar), a od kilku tygodni na Allegro jego konto jest zawieszone. Wie ktoś coś? W przyszłym tygodniu może się tam przejadę, jeśli nikt nie odpowie. Edited September 8, 2008 by wiehu Quote Link to post Share on other sites
Saba Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 I co? Byłeś u niego? Quote Link to post Share on other sites
Dzwonek Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 "Konto zawieszone" :/ To się porobiło. Quote Link to post Share on other sites
Saba Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 wiehu - jakieś szczegóły? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts