Piciasek Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Witam, mam go dopiero pół dnia a już mi się zepsuł chodzi o Famasa z CG. Problem jest następujący gdy "próbuje" naciągnąć sprężyne na końcu nie słysze charakterystycznego dźwięku oraz nie pobiera kulek gdy wyciągam wypada pełno kulek tak samo z lufy. Spust po próbie naciągnięciu także nie reaguje. Nie wiem czy odesłać czy wiecie w ponad 50% o co chodzi. Z góry dzięki. Picia Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Rozbierz i zobacz, albo odeślij. Quote Link to post Share on other sites
Piciasek Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 Rozbierz i zobacz.... łatwo powiedzieć, rozbiore i będe gó**o wiedział o co chodzi i rok gwarancji pójdzie na marne. Myślałem nad konkretniejszą odpowiedzią. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Hmmm, to odeślij. Imo zerwał Ci się naciąg tłoka, albo po prostu spadł. Quote Link to post Share on other sites
ozzi5 Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 A naciag zostaje w pozycji naciagnietej nie powraca na miejsce ? odpisz bo jak tak to tez tak mialem i Ci wytlumacze o co chodzi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts