gall_anonim Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 (edited) Witam Która z tych replik jest najlepsza: chodzi o to która jak najbardziej przypomina ostrą wersję. Rówież która z replik posłuży mi do końca świata i jeden dzień dłużej. W przyszłości zamierzam go przerobić na beryla oraz ewentualnie zrobić tutning do M120. Z tego co wiem to: SLR CA: -najtańszy -słabo wykonany -takie tam sobie bebechy AK 74 VFC: -zajebiste wykonanie -słabe bebechy -drogi AKM 74 ICS: -dobrze wykonany -dobre bebechy -świetny slinik -dodatkowy hi-cap -niepełna kompatybilność części Jakie części w ICSie są inne tzn niekompatybilne? Czekam na sugestie i opinie. Pozdrawiam Edited November 18, 2007 by gall_anonim Quote Link to post Share on other sites
gall_anonim Posted November 18, 2007 Author Report Share Posted November 18, 2007 sorry ale nie mogłem edytować: która z tych wersji jest bardziej kołkowana? SLR czy ICS? Czy ICS posiada w ogóle kołki, np: przy muszce? Po dalszych przemyśleniach dochodzę do wniosku że CA odpada z tej rywalizacji, ale mimo wszystko czekam na opinię Quote Link to post Share on other sites
konradd Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 (edited) mam AK74 z VFC i jest "kołkowany". Czy ma słabe bebechy to jeszcze nie stwierdziłem mam go w stoku, kupiony w maju tego roku. Edited November 18, 2007 by konradd Quote Link to post Share on other sites
gall_anonim Posted November 18, 2007 Author Report Share Posted November 18, 2007 a jak czy w tej rywalizacji pasuje również http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1520 AK G&G? Jak się go rozkłada (komora zamkowa, podstawa szczerbinki)? Jest kołkowany? Jak bebechy? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts