DARKOM Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 a wiadomo już gdzie dokładnie to bedzie (prócz plotekże w Modlinie) Link to post Share on other sites
Ketsok Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 no coz.. czekamy na jakies informacje.. z naszej ekipy pojedzie zapewne pare osob, 3 minimum, ale potrzebujeym jakis szczegolow zeby sie zdecydowac.. Link to post Share on other sites
przemek10 Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 no coz.. czekamy na jakies informacje.. z naszej ekipy pojedzie zapewne pare osob, 3 minimum, ale potrzebujeym jakis szczegolow zeby sie zdecydowac.. To sobie poczekacie pewni coś więcej sie pojawi jakieś 2-3 dni przed zlotem ja tam jadę w ciemno w końcu imprezę robi Tadek Link to post Share on other sites
GERALT Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 właśnie;) Link to post Share on other sites
Piterskii Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 jak najbardziej sie pisze Link to post Share on other sites
MGNoName Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Nooo słynny Modlin...może by się tak wziął i wybrał...hmmm myśle że pare osob od nas bedzie. To moze byc cos :killer: Link to post Share on other sites
dreyco7 Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Czy wie ktoś czy można grać jak się ma 16 lat?? Link to post Share on other sites
przemek10 Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Czy wie ktoś czy można grać jak się ma 16 lat?? Tyko i wyłącznie od 18 !!!!! Link to post Share on other sites
jason_m Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Witam !!! Bardzo ciekawa propozycja strzelanki na Twierdzy , ale miałbym pytanie : Czy Ci co mają na miejscu ( bo ja mieszkam w Twierdzy ) mogą przyjść na spokojnie i nie będzie to sprawiało innym problemu ??? Bo chciałbym sie postrzelać a czułbym sie nawet zaszczycony pobytem na niej ... P.S. Jeśli ktoś pyta mnie o wiek to już dawno jestem po 18-tym roku życia Więc jak coś czekam narazie na odpowiedź ... No i chciałbym jeszcze wiedzieć czy organizatorzy mają jakieś wymagania co do strzelanki ??? ( bo chce sie zapoznać ... ) ... No i czujcie sie zaszczyceni kolejną wizytą w Twierdzy ... :-P A sądzę , że to bedzie COŚ ... :uśmiech: Link to post Share on other sites
wrogi Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 jason_m poczytaj na forum http://www.warrior.pl/forum/viewforum.php?...f713d1f5259d297 tu powinieneś znaleźć wszystkie odpowiedzi a także kontakt z organizatorem Link to post Share on other sites
Czolg Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 peszek zlot 6-7 a 20 dni po zlocie przekraczam 18 lat :D :) Link to post Share on other sites
jason_m Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Dzieki Ci Wrogi za szczegóły , nie znamy sie ale dzienki , napewno znajde tam wszystko co mi trzeba ... ;-) Pozdro ... Link to post Share on other sites
asterix[GAL] Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Angela już szykuje kreacje na wyjazd :D buehehehehe Link to post Share on other sites
Bizon Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Jak się uda, to też się wybiorę :). Mam nadzieję, że ilość miejsc tak szybko nie stopnieje i uda mi się załapać :) Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted January 26, 2008 Author Report Share Posted January 26, 2008 Miejsc juz nie ma :( Jak do 31 stycznia ktoś nie wpłaci, to zwolni sie pewna ich liczba. Od razu o tym powiadomię na forum zlotu Link to post Share on other sites
PORTOSIX Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Uuuu :cry: to szkoda pewnie ktoś od nas by pojechał!! Pozdrawiam maniaków!! Link to post Share on other sites
rademenes83 Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 SFORA zawita teraz w trochę większym składzie. 5 polish specjal force sie odezwie na www.grssfora.dbv.pl :) [Nikus: Nie pisz wielkimi literami i stosuj interpunkcje! Poza tym nie rozumiem co chciałeś powiedzieć w 2. zdaniu.] Link to post Share on other sites
Ricco Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 (edited) Pewnie chodziło mu oto że SFORA z Płocka i Easy Co potwierdza swoje zgłoszenia i wpłatę na ostatni Zlot na Modlinie i reaktywuje V Oddział- Polish Specjal Force of Gorgonia. :killer: :twisted: :killer: Edited February 1, 2008 by Ricco Link to post Share on other sites
rademenes83 Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Ricco brachu pojedziemy to pokarzemy co 5 polisch specil force potrafi hehehehehehe. Do zobaczenia na zlocie, Gumka czekamy na naszywki 5 specjala :) Bedzie dobrze, Syrius wodzu prowad heheheheheheh (dobry humor bo niedlugo sie hajtam)!!! Link to post Share on other sites
Ungeziefer Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Dzięki wszystkim którzy przybyli, do następnego. :) Link to post Share on other sites
Elvis Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Było fajnie dzięki Link to post Share on other sites
DARKOM Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 też dzięki wszystkim za wspaniale spędzony czas :-P i wymiane kompozytu,warto było jechać tyle km :wink: i do następnego spotkania ;-) Link to post Share on other sites
rademenes83 Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Dzięki wszystkim za zlocik, było super, fajnie że 5 PSF of GORGONIA znowu był praktycznie w całosci, z wami zawsze do przodu, pozdrawiam reszte co śmigała z nami w boju, sorki ale nie pamiętam ksywek waszych SORKI, tak dużo się działo, POZDRO dla EASY CO :) całego!! POZDRO dla naszych ROSYJSKICH przyjaciół, chłopaki POZDRO DLA WSZYSTKICH POPROSTU było warto !!! Link to post Share on other sites
gumka Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Gdyby nie reaktywacja 5-tego Gorgońskiego, to by mnie nikt nie namówił by o tej porze roku "jechać na wojnę" ! - zbyt ciepłolubny jezdem :lol: Lecz dla takiego doborowego Towarzystwa, to nawet gotów byłem z "buta" do Modlina ( bryka mi się rozsypała ) !!! - i mimo, iz nie wszystko było jak powinno - WARTO było !!! :uśmiech: Link to post Share on other sites
zajo Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 mam pytanko dla was (a własciwie do organizatorów) gdzie jest organizowany ten zlot? (miejscowosc/województwo) z góry dzieki :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts