gumka Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Dla tych co byli i dla tych co nie mogli. O statni akt masakry ! http://pl.youtube.com/watch?v=H3ABuIi5gNw Link to post Share on other sites
Wojtass Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 No, pogratulować tym co okulary zdjęli... Link to post Share on other sites
Algier Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Dzięki wszystkim za dobrą zabawe, na jakieś stronce są już fotki? pozdrawiam 5 gorgoński SF! Link to post Share on other sites
gumka Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Na Wariorze jest wątek z linkami Foto i MOV Link to post Share on other sites
moron Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Dla tych co byli i dla tych co nie mogli. O statni akt masakry ! http://pl.youtube.com/watch?v=H3ABuIi5gNw ale ktos tam miechem caly czas rzuca... :???: Link to post Share on other sites
Ricco Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Bez urazy ale przy takiej wielkości imprezach trudno żebyś usłyszał zamiast często rzucanego mięsa słowa typu przepraszam cię kolego najukochńszy ale z mojego punktu widzenia zdaje mnie sie że chyba szanowny pan został postrzelony kuleczką z mojego AEG-a więc jeśli mógłbym pana łaskawie prosić o zejście do resopa byłbym panu bardzo rad. Pozdrawiam Ricco V Polish Special Force of Gorgonia :killer: :twisted: :killer: Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Nie bądź śmieszny Ricco. Ktoś musi mówić albo "ożesz kurw. jego w du.e jeb.na mać! co za kut.s...", a jeśli nie tak, to "terefere ciebie też! ty łobuzie! holahola! nie ze mną te numery.." Nie ma niczego pomiędzy, nie? To chyba nie wielkość imprezy o tym decyduje, ale to czy ktoś jest prostakiem czy może jakaś myśl ktosiową łepetynę czasem skazi.. Link to post Share on other sites
Ungeziefer Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Byle pipa założy mundur i od razu jaja puchną... Smuci mnie czasami to z kim muszę dzielic swoje hobby. Link to post Share on other sites
rademenes83 Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 yyy a wy nigdy nie zabluźniliście tak?? (na zlocie) Link to post Share on other sites
Elvis Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Panowie o czym ta rozmowa. Jak ktoś jest hamem na codzień to trudno, żeby raptem stał się kulturny. Wg mnie nie ma nad czym debatować. Temat jest w sumie nie o tym. Pozdro dla wszystkich uczestników iglo i do zobaczenia na następnym zlocie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts