Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Mam mały problem otóż nie dawno kupiłem ak 74 cymy i byłem na 1 strzelane i po 2 magach padła bateria normalka i w domu naładowałem do karabinu i dupa już nie strzelał i tak na chłopski rozum pomyślałem, że może być to bezpiecznik zmierzyłem miernikiem i wyszło 0 i tu teraz pytanko czy sie przepalił czy nie i czy nie kupić już większego bezpiecznika jeżeli teraz mam A15 ?

• 2 weeks later...

" tak na chłopski rozum pomyślałem, że może być to bezpiecznik zmierzyłem miernikiem i wyszło 0"

bez obrazy,ale rowniez dobrze moglbys wsadzic jeden koniec miernika w pupe kolegi a drugi w sciane i tez wykazaloby ci 0.po prostu,jesli mierzysz miernikiem i masz zero to obwod nie jest zamniety i prod nie plynie.musisz miec conajmniej jakas wartosc inna niz zero.

zmien bezpiecznik ale nie kupuj wiekszego bo w przypadku zwarcia pojdize ci silnik albo silnik i bateria.kup bezpiecnik 12-15A w elektrycznym.

Powiem tak mam cyme i nieraz wystepuje ten sam problem i zrobiłem tak ze odkrecam chwt pistoletowy odkrecasz silnik 2 strzxały na auto składasz i gitarka gra .... sprawdz czy przy naciskaniu spustu nie ma delikatnego ruchu silnika zebatek taki jak cyk jak jest to zrob to co napisałem wczesniej

pozdro