impuls14 Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Mam mały problem otóż nie dawno kupiłem ak 74 cymy i byłem na 1 strzelane i po 2 magach padła bateria normalka i w domu naładowałem do karabinu i dupa już nie strzelał i tak na chłopski rozum pomyślałem, że może być to bezpiecznik zmierzyłem miernikiem i wyszło 0 i tu teraz pytanko czy sie przepalił czy nie i czy nie kupić już większego bezpiecznika jeżeli teraz mam A15 ? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 A jak zewrzesz oprawki bezpiecznika to strzela? Quote Link to post Share on other sites
GERALT Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 NIE TA KLASA;) Quote Link to post Share on other sites
glasowigian Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 " tak na chłopski rozum pomyślałem, że może być to bezpiecznik zmierzyłem miernikiem i wyszło 0" bez obrazy,ale rowniez dobrze moglbys wsadzic jeden koniec miernika w pupe kolegi a drugi w sciane i tez wykazaloby ci 0.po prostu,jesli mierzysz miernikiem i masz zero to obwod nie jest zamniety i prod nie plynie.musisz miec conajmniej jakas wartosc inna niz zero. zmien bezpiecznik ale nie kupuj wiekszego bo w przypadku zwarcia pojdize ci silnik albo silnik i bateria.kup bezpiecnik 12-15A w elektrycznym. Quote Link to post Share on other sites
hubertosq Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Powiem tak mam cyme i nieraz wystepuje ten sam problem i zrobiłem tak ze odkrecam chwt pistoletowy odkrecasz silnik 2 strzxały na auto składasz i gitarka gra .... sprawdz czy przy naciskaniu spustu nie ma delikatnego ruchu silnika zebatek taki jak cyk jak jest to zrob to co napisałem wczesniej pozdro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts