bio-hazard Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Witam wszystkich ! Za zgodą Pana Marka stworzyłem ankietę internetową dotyczącą jakości obsługi klienta w sklepie internetowym ASGShop. Ankieta ta jest częścią mojej pracy licencackiej, dlatego prosiłbym każdego z Was o sumienne wypełnienie kwestionariusza, co zajmuje jedynie 2 minuty, a mi bardzo pomoże w prowadzonych badaniach marketingowych. Przy dostatecznej ilości ocen, umieszczę wyniki końcowe . Im szybciej tym lepiej! Link do ankiety : http://www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/56...-asgshoppl.html Jeśli masz jakieś pytania, oto kontakt ze mną: abramowicz86@o2.pl Z góry wielkie dzięki !!! Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 poszlo Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Wypelnione. Tylko ze montonne tak co chwile "5" klikac ;-)... Ale co tu duzo mowic - w pelni zasluzone. Pytania sformulowane tak, ze nie umialbym odpowiedziec inaczej! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts