amator.first Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Witam serdecznie Znalazłem na allegro pistolet który chce kopić, ale nie mogę znaleźć o nim żadnych opinii na WMASG oraz nie ma go w żadnym sklepie przynajmniej gogle nie może go znaleźć. Proszę o szybka opinie bo aukcja trwa jeszcze 1 dzień. http://www.allegro.pl/item273048245_berett..._blow_back.html Dzięki i Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
zakuty Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Samego modelu nie mogę skomentować, bo nie posiadam/posiadałem, ale firma zrobiła na mnie dobre wrażenie. Mam od nich Berettę M9 full metal (również gaz z blow backiem) i muszę przyznać, że sprawuje się dobrze. Jak na cenę, jest całkiem sensownym wyborem. Zdarzyło się jednak kilku osobom bardzo narzekać na te pistolety. Ot, trafiony felerny egzemplarz. Dla tego nie wiem, czy dobrym rozwiązaniem będzie kupowanie na allegro bez możliwości przetestowania. Quote Link to post Share on other sites
amator.first Posted November 26, 2007 Author Report Share Posted November 26, 2007 Dzięki za odpowiedz. Zdecydowałem się kupić ten pistolet. Zobaczymy jak się będzie sprawował, podejrzewam jednak że już teraz lepiej zacząć czytać tematy z serii 'jak naprawić mój pistolet'. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Dictator_Maciej_AK47 Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 I jak ta beretta? Sprawuje sie? Przyznam że od dłuższego czasu zastanawiam się nad jej kupnem, ale do tej pory nie mogłem znaleść nigdzie opinii na ten temat. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts