Tymi Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 (edited) Jestem początkujący i mam oto "gówno" http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...-tlumikiem.html ....no i czy da sie cos ejscze z niego zrobic..:PP..chodzi mi w kierunku "snajpery"...mi w zupelnosci wystarcza jesli chdozi o bitwy z kumplami..ale fajnie by bylu ubic kogos z 50m:P..bo to co tam pisze nie ejst dokonca prawda..gdyz jak juz pzreleci te 50 m to raczej ta sooba nie poczuje;P..podpowiedzcie cos;)....(srry za blędy-jestem dyslektykiem;/):P Edited November 25, 2007 by Tymi Link to post Share on other sites
splinter Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Jasne że można: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=36067&st=0 Link to post Share on other sites
Tymi Posted November 25, 2007 Author Report Share Posted November 25, 2007 hmm..ciekawe..ale..mi chodizło bardziej o coś realnego:PP...ja go nie przerobie na elektryka....+..nie che elektryka:P...ale cos w stylu duzej lufy...albo cos...;/:PD Link to post Share on other sites
Tymi Posted November 28, 2007 Author Report Share Posted November 28, 2007 SZKODA ŻE NIKT NIE ODPOWIADA;/ :killer: Link to post Share on other sites
fiedotow Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Widocznie nie ma chętnych... Zrozum, że takimi "replikami niewiele osób się zajmuje. Może dobiłem tym Cię, ale na razie poczekamy... to zelektryfikowanie jest niezłe. "...ale cos w stylu duzej lufy...albo cos..." :wink: wybacz, nie mogłem się powstrzymać. Link to post Share on other sites
Tymi Posted November 28, 2007 Author Report Share Posted November 28, 2007 no cuż..szkoda..;/..a jeśli chodzi o tą "dużą" rure..chodzilo mi wiesz..o jej wydłuzenie..czy cos;P Link to post Share on other sites
fiedotow Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Sam chyba rozumiesz, że z tej klasy niewiele da się wyciągnąć... Poczytaj forum. Może przy jakiejś innej replice znajdziesz to, czego szukasz. Link to post Share on other sites
Recommended Posts