lukdrz Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Witam Na ostatniej wojnie ułamał mi sie całkowicie tłumik dźwięku, dokładnie model Socom MK23 (wewnętrzny lewoskrętny). Kiedyś ostro zaryłem nim o beton i od tamtej pory był podatny na odkształcanie w którąkolwiek strone, poprzez minimalne jego dotkniecie - co powodowało że kulki odbijały się od wewnętrzej strony tłumika. Jak widać na zdjęciach część odpowiadająca za przytwierdzenie tłumika do lufy tak już się wyrobiła że całkowicie odpadła. Mam takie pytanie. Naprawić się raczej nie da ale czy można dostać tą pierwszą część bez całego tłumika? lub gdzieś dorobić podobną? Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Można skleic, byle w miare prosto. Jak tylko dopadne tubke specyfiku, którym kleiłem zlamane body (też metal CA) to Ci napisze jak ten glut sie nazywa. Quote Link to post Share on other sites
lukdrz Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 mysle ze tu typowy klej malo moze pomoc nawet jak przykleje to na pierwszej lepszej strzelance moze mi odpasc przy obtarciu o cos Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 To ci napisałem, że mam tym zlepione złamane na pół body. :-P No ale jak nie chxesz to ci nie podam :-D . Quote Link to post Share on other sites
lukdrz Posted November 30, 2007 Author Report Share Posted November 30, 2007 no dobra dobra ;] podaj podaj ;] Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Kolego, polecam Ci aby uzyl kleju a raczej silikonu do klejenie szyb w samochodach. Trzymanie takiej czesci tlumiku to bedzie pryszcz. Ja przykleilem na niego szyne RIS i na niej mam raczke taktyczna (czyli duze obciazenie i sila dzialajaca na klej) i trzyma jak tytan. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 tez jest jakiś pomysł... Ja nie byłem w miedzyczasie w domu wiec nie miałem jak sprawdzić tego gluta. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts