de Villars Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 "szukaj" nic nie dało... Stąd moje pytanie: czy ktoś uzywał magazynków firmy MAG do AK-74 (tych po 100 kulek)? Konkretnie chodzi mi o to, czy współpracują bez problemu z SLR-105A1 Classic Army? Mam okazję dołaczyć się do zamówienia z WGC i cena ich była by atrakcyjna, tylko nie wiem czy wgóle jest sens je brać... Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 A ja mam pytanie odnośnie tego czy da się je rozebrać, tzn wsadzić skorupę od prawdziwka? Quote Link to post Share on other sites
yakarov Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 A ja dołączam się do obu pytań. Choć słyszałem już różne opinie, że się da rozebrać, że nie itd...choć ze zdjęć to wygląda że nie bałdzo... A co do podawalności kulek, coś tam z rozrzutem kulek RED (Lone Wolf) miał problemy. W temacie o tanim AKS-74U pisał. Quote Link to post Share on other sites
AKS-74 Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Magazynków nie da się rozebrać, sam próbowałem i nie wyszło :-F Przynajmniej mi się nie udało. Tyle, że ja mam bakielity do AKM. Pewnie z magami do AK74 jest tak samo. Quote Link to post Share on other sites
de Villars Posted November 27, 2007 Author Report Share Posted November 27, 2007 (edited) AKS-74, a do jakiej repliki je stosowałeś? Edited November 27, 2007 by de Villars Quote Link to post Share on other sites
AKS-74 Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Do stalucha AKMa, tyle że body z ostrego. Siedzi mocno, ani drgnie. Można za niego szarpać karabinem ;-) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
marys1 Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Nie da się rozebrać. Do VFC wchodzą. Potrafią się troche przyciąć ;) Zależy od kulek. ( kumpel z teamu ma ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts