Ottis Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 (edited) Witam! Zastanawiam się, czy standardowe body JG można zamienić na to http://taiwangun.com/?str=product&prId=543 ? Ktoś ma taką mieszankę? A do tego można gdzieś dostać przednią cześć tego JG (to wielkie za co się trzyma, co całe otacza lufę, nie wiem jak się to nazywa.)? Najlepiej metalowe. I czy ta precka ma takie mocowanie jak MP5 JG? Bo nie jest dedykowana do niego. Link: http://taiwangun.com/?str=product&prId=127 Pozdrawiam! Edited December 6, 2007 by Ottis Quote Link to post Share on other sites
Ottis Posted December 6, 2007 Author Report Share Posted December 6, 2007 I sorry, za wrzucenie tematu nie tam gdzie trzeba. Quote Link to post Share on other sites
Paul Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 Nikt Ci lepiej nie powie niż sam sklep. Zadzwoń spytaj dogadaj się to może po prostu wyślesz im replikę a oni body założą i po sprawie. Ew. możesz zawsze odstąpić od umowy i zwrócić towar. Głowy nie dam ale body powinno pasować. Choć licz się z tym że pilniki mogą się przydać. Co do lufy to odpada bo ma jak widać na fotce inne wcięcie pod komorę hu. v Quote Link to post Share on other sites
wiesiu Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 Ja miałem taką samą sytuacje jak kolega Ottis kupiłem takie same body do CM.027 pasuje idealnie. Quote Link to post Share on other sites
aNaRkI Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 A wie ktoś może czy podeszło by to body do mp5'tek CA z wcześniejszej seri? Tzn tych z regulacją hu koło front gripu? I czy nie było by problemów z tym żeby regulacja hu była normalnie w wyrztuniku łusek? Dokładniej chodzi o mp5a2 TLF. Quote Link to post Share on other sites
moreluz Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 (edited) Podepnę się pod ten temat by nie zakładać nowego. Poszukuję alternatywy dla frontu typu navy w MP5 JG (poniżej) otóż mój się połamał (urok ZnAl'u) i nie mogę nigdzie kupić nowego/uzywanego, a np. od CM już nie pasuje (tak mówi serwis TG.com) Zastanawiam się czy podejdą inne fronty jak np. plastikowy, pełny. Czy nie będzie przeszkadzała ta plastikowa lufa zewnętrzna (zdj)? Z góry dzięki za pomocne wskazówki. Edited October 8, 2013 by moreluz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts