Jarmo Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...products_id=434 Czy ktoś coś wie na temat tego AK? Szukałem na forum, nawet opcją szukaj, ale nic nie ma, a ciekawi mnie jakość wykonania, bo jak dobrze pamiętam, Cyber Gun nie szczycił się dobrze wykonanymi replikami ;) Quote Link to post Share on other sites
Cavern Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 No właśnie :D Jestem zainteresowany tą repliką a nigdzie nie ma opisu :P Mógłby ktoś coś o niej opowiedzieć? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 CyberGun bierze takie repliki jak JG, Cyma i markuje swoim logiem oraz oryginalnymi oznaczeniami oraz są to egzemplarze wybierane z danych partii, czyli po prostu te fajniejsze. Rozbierałem tego AK. Jest to najzwyczajniejsza Cyma. Więc patrzcie na topic o takowej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts