AS-Player Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 Witam, chciałbym zasiegnac waszych opini na temat gazowej eMki Marushin'a. Piszcie wszystko co przychodzi wam na mysl, ja wiele na ten temat nie znalazlem, ktos wie gdzie to mozna kupic, za ile ? Jak zima itd... A moze jakies inne gazowe eMki do ASG ? PS - sorki za brak polskich zankow - Apple Mac. Dzieki ! Quote Link to post Share on other sites
Crusher Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 (edited) Nic konkretnego ale jednak Gaziaki zimą.. chyba wiadomo. Ja bym się no nie pchał, bo nie dość, że będą bardziej awaryjne (blow-back i cala struktura gaziaka) to jeszcze te rachunki za kupowanie gazu.. :P swoja droga ciekawe jakie tam kapsuły są stosowane i na ile starczaja.. btw. moze mi ktos powiedziec co to jest? Pozdr. Crusher Edited December 18, 2007 by Crusher Quote Link to post Share on other sites
corky Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Jest to tani shit. Był w sprzedaży na Airsoftguns.pl. Do łusek sie wkłada takie kapsle jak do pistolecików z bazarku. Bodajze miało to moc koło 400 fps jesli dobrze pamietam. Ale bez tych kapsli strzelalo na 3 m. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
lemonzawodowiec Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 (edited) Widać, że ładnie zrobiona ta emka (bynajmniej nie ta z airshitguns.pl), ale szybkostrzelność na auto szybko maleje. Może jest to spowodowane np. tym, że mało gazu było w magazynku? Według mnie ema WE strzela znacznie lepiej, ale to plastikowe body... Edited December 21, 2007 by lemonzawodowiec Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts