Dark Messiah Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 (edited) Witam posiadam G36 DE i chce go podkręcić ale nie wiem jak co i gdzie czytałem jak to jak tamto ale nic z tego nie rozumiem więc pytam się tu mam kilka pytań. 1 jak to rozkręcić skoro blokada spustu trzyma ? 2 jak podkręcic spreżynę wiem że trzeba dać podkładki ale gdzie jakie ? 3 wiem że wydłuże lufe kupie ją z catoramy ale jak to oszlifować i na co zwracać uwage przy kupnie? 4 czy można jeszcze coś w nim zrobic ? za posty dzięki Edited December 15, 2007 by Dark Messiah Link to post Share on other sites
Soman Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Myślę, że poniższy link da codpowiedzi na wszystkie Twoje pytania: http://wmasg.pl/forum/index.php?act=Search&f=115 Link to post Share on other sites
Dark Messiah Posted December 15, 2007 Author Report Share Posted December 15, 2007 Tak właśnie tego uzywałem i znalazłem temat ale nic z niego nie rozumiem jedni dają podkładki. Do tłoka chyba do środka 1 groszówki,filcowe,gumowe jakie są najlepsze wiem jak zrobic lufe ale jak podkręcic sprężyne. Link to post Share on other sites
fiedotow Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 A co byś chciał? Ma Ci ktoś napisać co i jak? Przecież już masz odpowiedzi i czego jeszcze chcesz? Przeczytaj jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze... Myślenie nie boli, choć trochę zaprząta umysł... Link to post Share on other sites
Dark Messiah Posted December 23, 2007 Author Report Share Posted December 23, 2007 Boże ktoś sie odezwał to forum wcale nie jest pomocne po prawie tygodniu od mojego zapytania odezwał się mod i stwierdził że jestem idiota le już sobie ją podkręciłem DZIĘKI ZA POMOC KTÓREJ NIE OTRZYMAŁEM. Link to post Share on other sites
Promant Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Chłopcze; to nie nasza wina, że nie trybisz. Masz info. Z taniej repliki cudu nie będzie, ale w temacie wszystko opisano. Nie kumasz - Twój problem. Zakładasz topic żeby Ci przepisać jeszcze raz to samo? Czy może komiks narysować? To nie jest koncert życzeń tylko forum. Nikt nie ma obowiązku odpowiadać na Twoje pytanie - co najwyżej MOŻE to zrobić, jeśli zechce. Jak Ci nie odpowiadają zasady forum dla ludzi myślących to przenieś się na tanie militaria. Link to post Share on other sites
Recommended Posts