northrop Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Witam, zakupiłem CM 028. Chciałbym sie dowiedziec co zrobic z ruszającą sie muszką?? Gdzies widziałem coś o tym na forum ale nie moge tego znaleźc.... Rusza sie też magazynek. Reszta jest ok. Proszę o pomoc, najbardziej mi zależy porada na temat muszki. Próbowałem ją dokręcic srubką która jest pod atrapą wyciora, ale jest zjechany gwint. Jest może jeszcze jakieś sposób?? Pozdr :poddanie: awiam!! Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Idź do sklepu rowerowego i poproś o "pin do pedałów platformowych", nie wiem z jakiego materiału ale zwróć uwage by to była czarna stal. To jest śrubka imbusowa bez łba. ZnAl z którego zrobiona jest muszka jest na tyle miekki, ze wkręcisz ten pin bez zbędn ych trudności jesli tylko rozwiercisz lekko otwór. Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 lub ściągnij muszke ,owiń koniec lufy taśmą izolacyjną lub teflonową.U mnie pomogło a maga też owiń taśmą izolacyjną,ale nie gwarantuje ,że będzie sztywno "siedział" w gnieździe,to jest tylko zabawka ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts