sindbad Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 (edited) Witam! Jestem w posiadaniu repliki ak47 cymy i chciałbym dokupić doniej jakiś pokrowiec. Szukałem na allegro ale ceny przekraczały 100zł (drożej od samej repliki). Znalazłem jakieś do wiatruwek ale raczej nie będą pasować (za wąskie). Jak znacie jakieś sklepy gdzie sprzedają jakieś pokrowce pasujące na moją replikę to piszcie. Dodam jeszcze że nie chciał bym wydać więcej niż 50zł (plus, minus 15zł) i najlepiej by pokrowiec był wyłożony gąbką (choć nie koniecznie). Pozdrawiam!!! Edited December 21, 2007 by sindbad Quote Link to post Share on other sites
jackas Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Jak znacie jakieś sklepy gdzie sprzedają jakieś pokrowce pasujące na moją replikę to piszcie. Zajrzyj na przyład na allegro i poszukaj pokrowca na wędki. Quote Link to post Share on other sites
Baranoslaw Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Ten będzie pasował, po wyjęciu maga z gniazda. http://allegro.pl/item286987535_elegancki_...on_z_gabka.html Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts