Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Na wstępie piszę że używałem funkcji "Szukaj" i wszytko zastosowałem co znalazłem . Problemy są trzy od niedawna kulki skręcają mi delikatnie w prawo po przeleceniu 35m, są niekiedy podwójne kulki i strasznie przerywa serie lub nie przestaje podawać kulki .

Co już robiłem :

1. Sprawdzałem hop-up (silikonowa Systema), dystanser i komorę wszystko gra .

2. Magazynek (hi-cap) przesmarowałem przeczyściłem itp.

3. Sprawdziłem dysze jak chodzi i nie zauważyłem żadnych niepokojących anomalii.

4. Lufę (prec. Systema) wyczyściłem i się świeci jak psu ...

5. Zmieniałem kulki Pestki 0,25 , G&G 0,25 .

i nic.

Bardzo proszę o jakie kol wiek sugestie co mogę jeszcze zrobić, wymienić itp.

Pozdr.

W jaki sposób "przerywa serię"? Karabin przestaje "walić" czy kulki nie lecą?

Co znaczy "nie przestaje podawać kulki"? "Wali" jak puścisz spust czy po skończonej serii kulki "leją się" z lufy?

Na skręcanie kulek się przekręca lekko lufę wewnętrzną w strone przeciwną do skręcania.

Karabin wali jak szalony, ale kulki nie lecą, gdy puszczę spust i nacisnę to nadal nic muszę wyjąć magazynek i włożyć ponownie, albo postrzelać singlem i potem znowu auto i po pewnej chwili znowu to samo . Z tymi seriami dzieje się tak nie systematycznie bo raz strzela cały czas serią bez zarzutów, a raz pusto. Spróbuje z tym przekręceniem lufy .

No Q@#$@ jakieś cuda świąteczne, albo coś :D poldeck dzięki wielkie :) przekręciłem lufę na maxa jak się da w odwrotną stronę czyli jak cyecek miałem na samym środku obróciłem go w lewo i jak tylko się dało i problem znikł :) kuleczki lecą prościutko, niema podwójnych i serie lecą jak trza , o co chodzi to nie wiem byle działa :D.

Edited by Tomasz_GS

hopsa hopsa :D ale bardzo dziwne bo jest na max jak sie da na lewo i działa. Teraz tu pytanie mi nachodzi czemu ? jeśli cycek powinien być na środku, wina komory czyżby CA miało tak beznadziejne komory że nie można brać teorie pod uwagę :) ?. Prawdę mówiąc nie uśmiecha mi się życz z świadomością ze gumka musi być w nie odpowiednim ułożeniu żeby działała, po nowym roku sprawdzę na innych gumkach .

• 11 months later...