skwiera1 Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Witam, mam problem z nową berettą m190 special forces od HFC. Problem w tym , że broń "wypluwa" cały gaz po 3,4 strzałach. Dodam że problem pojawił się po ok jednym CAŁYM wystrzelonym magu. Używam zaleconego przez specshop gazu itp itd także nie mam pojęcia co może być przyczyną. Strzały oddawane przy temp. ok 25 stopni ponieważ narazie tylko próby w domu. Z góry dziękuje za pomoc oraz pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Przesmaruj dobrze górny zaworek. Quote Link to post Share on other sites
gall_anonim Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 czym powinien przesmarować? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Olejkiem silikonowym w spreju, ale zanim to zrobisz to na pustym magazynku powciskaj zaworek kilka razy i zaobserwuj, czy ciężko pracuje. Powinien dawać opór tylko małej wewnętrznej sprężynki. Jeżeli jest inaczej to smaruj ;) Quote Link to post Share on other sites
skwiera1 Posted January 1, 2008 Author Report Share Posted January 1, 2008 Dzięki wielkie, syfony ustały. Pozdrawiam :P Quote Link to post Share on other sites
soltys1994 Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Witam w mojej berettcie dzieje sie tak samo zasmarowałem te zawory i nadal tak jest ... Ktoś wie dlaczego ?? Prosze o szybko odpowiedź z góry dzięki i pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts