zipek111 Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Użytkuję wyżej wymienionego karabinu około 10 dni, dziś po strzelance odpadła mi kolba (rozsuwana) a dokladniej odczepiła sie od body. Z body wystaje bolec a z kolby dluga śruba , zamieszczę link abyście mogli zobaczyć i mi doradzić co z tym zrobić : http://img407.imageshack.us/my.php?image=zlewozmywakmg2.jpg Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Musisz zdjąć kolbę z prowadnicy i ponownie przykręcić prowadnicę do tej rury wystającej z body. Jeśli ci się nie uda - najwidoczniej padł gwint w prowadnicy sprężyny w g-boxie. Quote Link to post Share on other sites
zipek111 Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 Właśnie nie wiem jak zdjąć kolbę z prowadnicy... Quote Link to post Share on other sites
zipek111 Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 (edited) Sorry za jeszcze jeden post , ale już zażegnałem ten problem :) dzięki za pomoc. Odrazu wytłumacze co trzeba zrobić. Do rozkładnia kolby służy taka rączka na kolbie i na środku mniej więcej jest taki cypelek, należy go pociągnąć obcążkami albo ręka (jeśli ktoś jest pudzianem) i wysunąć kolbę z tego na co jest nałożona. Następnie na w tym co się odkręciło od body jest taka osłonka na zakończeniu rurki. Należy ją odkręcić (na boku jest taka mała śrubka, taka we wgłębieniu do specjalnego klucza, nie ma go w zestawie) doczepić rurkę do body, przymocować śrubą która jest w niej, i w ten sam sposób co się zdjęło założyć. Może komuś się to przyda ;]. Edited January 6, 2008 by zipek111 Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 www.mechbox.com - dokładne filmiki o rozkładaniu replik. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts