impuls14 Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Szukam sklepu w miejscowości Bournmouth z odzieżą militarną oraz sklepami ASG najlepiej by było jak by te sklepy posiadały stronę internetową. Słyszał ktoś o tamtejszych sklepach ? Quote Link to post Share on other sites
Bartolo76 Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Szukam sklepu w miejscowości Bournmouth z odzieżą militarną oraz sklepami ASG najlepiej by było jak by te sklepy posiadały stronę internetową. Słyszał ktoś o tamtejszych sklepach ? Jeśli nic jeszcze nie znalazłeś, to ja mieszkam w okolicach Chichester, a najbliższy sklep z ASG to Combat South w Portsmouth, natomiast ogólnie sklep z militariami jest w Bognor Regis. Ale to około 80 mil chyba od Ciebie, więc jestem przekonany, że znajdziesz coś bliżej... Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Cyrek Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Cześć Bylem tam na wakacjach i widziałem jeden sklep z militariami przy Charminster Road (z tego co pamiętam tak się nazywała ta ulica). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts