aNaRkI Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) Mam mały problemik. Zachciało mi się dzisiaj wstawić nową lufe i hu do mojej mp5. Wszystko weszło elegancko na swoje miejsce i gdy już byłem uradowany że może wreszcie ten pierwszy raz złoże replike bez problemu zacząłem mocować się z chwytem... za cholere nie moge go wcisnąć tak żeby siedział jak należy. Tuż przy samym końcu jest jakiś opór i chwyt nie zaskakuje do końca zresztą załączam fotke (mp5 jest ze starej serii CA) http://img86.imageshack.us/my.php?image=dscn0670oi7.jpg Edited January 16, 2008 by aNaRkI Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Upewnij się, że nie podwinęły Ci się przewody biegnące do silnika. Quote Link to post Share on other sites
aNaRkI Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 (edited) Też tak myślałem ale z kablami jest wszystko ok. A ja męcze sie już drugi dzień :( EDIT: A jednak olo miał racje! Czerwony kabel za każdym razem podwijał się tak że minimalnie odstawało body. Wystarczyło najpierw założyć chwyt potem troszkę pociągnąć go do góry wyprostować kable i wszystko weszło elegancko thx za pomoc :) Edited January 17, 2008 by aNaRkI Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts