Barturius Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Cześć! Mam problem. Moja gumka hop-up nie nadaje się już do użytku. Poza tym chciałem wzocnić celność, więc kupiłem preclufę, ale potrzebna mi też nowa gumka. Jakiej powinienem użyć? Wszędzie można znależć te do Tanaki, ale jakie modele pasują do KJW Takedown? Czy możliwe jest użycie np. tego: http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=446 Czy pasować będą również silikonowe? Chodzi mi o konkretne produkty. Z góry dziękuję! Quote Link to post Share on other sites
Saillupus Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Będzie pasować każda od AEG po skróceniu wszystko jedną którą wybierzesz będzie dobra pod warunkiem że uwzględnisz siłe - ta prometheusa powinna być ok a tak na marginesie: 1. TO JEST DZIAŁ DOTYCZĄCY REPLIK STOCKOWYCH A NIE TUNINGU- DZIAŁ TUNINGU JEST GDZIE INDZIEJ 2. TEMAT GUMKI HU BYŁ I W TEMACIE O M700 NA TYM FORUM I W DZIALE TUNINGU pozdro dla wszystkich posiadaczy M700 TD Quote Link to post Share on other sites
Barturius Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 Dzięki! Przepraszam, nie wiedziałem, gdzie zamieścić, więc wybrałem ten dział... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts