Kalashnikov Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Witam, Może mi ktoś powiedzieć jakiej pojemności jest cargo ALICE? Zmieści się ta buta z gazem, kulki, pierdółki i prowiant? :) Trochę głupie pytanie, ale chce wiedzieć ile tego tam może być. PS. Może ktoś zna sklep internetowy gdzie sprzedają takie cargo może być demobil i koniecznie olive. :) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Sporo rzeczy wchodzi, 3 mreski w paczkach plus poncho na przykład. www.usarmy.pl sklep B-52 w Wa-wie Uwaga, mogą być wysokie ceny, ostatnio coraz mniej zielonych duppaków. Quote Link to post Share on other sites
mozzart Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 ja mieszczę w cargo sporą kurtke zimową...... do takiego cargo chyba pakowano sprzęt na 3 dniowy patrol.... (kiedyś sie brało mniej rzeczy ;) ) Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted January 23, 2008 Author Report Share Posted January 23, 2008 Szaszłyk dzięki za stronkę i info tam jest za 85zł. (Tanio nawet. :) ) Hehe mozz thx. :P Quote Link to post Share on other sites
mozzart Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Odrazu daj babci cargo do przeszycia.... oryginalne szwy mi bardzo szybko pusciły w wielu miejscach..... Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Odrazu daj babci cargo do przeszycia.... oryginalne szwy mi bardzo szybko pusciły w wielu miejscach..... Oryginalne, ale czy kontraktowe? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts